Hus 57 - Ängelholm

Boka redan
idag

Konferensmöjligheter i toppklass

Konferens med olika möjligheter

HUS 57 har totalt 7 olika mötes/eventlokaler, där den största tar 260 personer i biosittning. Övriga lokaler blir i olika storlekar, från 10 till cirka 100 personer. Totalt finns cirka 700 kvm att breda ut sig på.

Den största lokalen i entréplanet är en flexibel yta på drygt 300 kvm, lämplig för allt från större möten och konferenser, till mässor, produktlanseringar, musik- och kulturevenemang, banketter, bröllop och fester.

En helt ny arena, mitt i staden, där det är fantasin som sätter gränsen för vad som är möjligt.

 

I källarvåningen finns ytterligare en flexibel yta på nära 300 kvm som kan anta olika skepnad beroende på användningsområde. Här kan vi erbjuda konferens/möte/event för upp till 180 personer, lounge/pausyta, aktiviteter för konferensgäster såsom bordtennis, yoga, quiz, underhållning av olika slag eller en lite mer avskild plats för mat och mingel. Denna lokal kan även fungera som så kallad Black box.

 

Våra lokaler:

Ewalds, Thorwalds, Gottwalds

är våra små ombonade mötesrum med kapacitet för 2-12 personer .Dessa är belägna på källarplan. Möjlighet till möten i avskildhet/diskretion.

Bildskärm, wi-fi och whiteboard finns som standardutrustning

 

Wega

är vår bekväma lokal, perfekt för den mindre konferensen eller ert styrelse/ledningsmöte med kapacitet för upp till  18 pers i styrelsesittning. Wega ligger belägen i markplan och är utrustad med bildskärm, wi-fi och whiteboard som standard, här finns även möjlighet till telefonkonferens.

Thor

är vår fullutrustade lokal i mellanstorlek med kapacitet för upp till 36 personer i biosittning. Thor är belägen i markplan och är utrustad med  bildskärm, wi-fi, whiteboard samt ljudsystem för tal/musik som standard.

Tullakrok

Är vår stora källarlokal för upp till 180 pers.

Tullakrok har en flexibel yta för möte/konferens, aktiviteter, produktvisningar, mässor, mingel, fester med mera. I tullarkrok har du  möjlighet att boka för större sällskap/grupper i avskildhet/diskretion. Tullakrok har egen tillgång till loungeyta, grupprum, servering och tillträde till gym och SPA.

Esther
Är vår största lokal med upp till 260 pers i biosittning. Esther ligger i markplan med direkt anslutning till vår ombonade sommarträdgård med inspirerande utemiljö.
lokalen är utrustad med scen, scenbelysning, avancerat ljudsystem för tal/musik, samt projektorer och dukar för bildvisning i 2 riktningar. Den är även delbar i 2 delar genom en vikvägg för ex. breakout sessions etc. Esther är idealisk för den större konferensen mässan, festen, banketten.

 

 

 

 

 

 

 

Boka redan idag

 

Typ av arrangemang
Mat och dryck
Teknik
Övrigt
Vet ni redan vilken sal ni föredrar?